BC Uitgevers Stagebedrijf van het Jaar

Afgelopen maandag 16 april is BC Uitgevers verkozen tot Stagebedrijf van het Jaar in Friesland. In stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden ontving stagebegeleidster Digna Schoonen de prestigieuze Star Award uit handen van Harmen Visser, directeur van Tres en lid van de jury waar onder andere gedeputeerde Sander de Rouwe en CDA Tweede Kamerlid met de portefeuille MBO Anne Kuik deel van uitmaakten. Onder toezicht van Wie is de Mol winnaar en presentator Jan Versteegh nam Digna de welverdiende bokaal en de bijbehorende bloemen in ontvangst. De jury benadrukte de persoonlijke benadering van Digna en het centraal stellen van de individuele ontwikkeling van de stagiaire op vaktechnisch en menselijk gebied. De prijs was een optelsom van zowel een publieksstemming als de inhoudelijke beoordeling van de vakjury. De landelijke finale staat gepland voor het najaar. Het spreekt voor zich dat we als bedrijf super trots zijn op de Star Award.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

De nieuwe ‘Welkom bij ZorgSaam’ is uit

In de net verschenen editie van  “Welkom bij ZorgSaam”, het huis-aan-huis magazine van de ZorgSaam Zorggroep in Zeeuws-Vlaanderen, is er veel aandacht voor een aantal grote investeringen, waaronder de modernisering van de operatiekamers in het ziekenhuis in Terneuzen. Daarnaast o.a. een artikel over het enthousiasme van studenten van de ZoWe uit Brugge over de leerafdeling

lees meer »

VIEtamine, de krant boordevol nieuws

Recent verscheen de VIEtamine krant, die inmiddels al tien jaar lang vier keer per jaar huis aan huis in de regio Noord Limburg, het adherentiegebied van VieCuri Medisch Centrum. In deze editie was er extra aandacht voor de vrijwilligers die actief zijn in en rond het ziekenhuis. Daarnaast komt onderzoeker Nadine de Ruijter aan het

lees meer »

Nieuws van het LangeLand Ziekenhuis

In de meest recente uitgave van Infoland, het kwartaalmagazine van het LangeLand ziekenhuis in Zoetermeer stelt radioloog Roy Weber zich voor die sinds december vorig jaar aan heeft gesloten bij de maatschap radiologie. Ook in het magazine aandacht voor het bevolkingsonderzoek borstkanker in Zoetermeer.

lees meer »

BC Uitgevers BV is een full service uitgeverij
die zich sinds 1992 heeft toegelegd op 
het uitgeven van periodiek verschijnende media
voor opdrachtgevers in de gezondheidszorg.

Contactgevens

  • Graaf Adolfstraat 36D
  • 8606 BT Sneek
  • Telefoon: 0515 429429
  • administratie@bcuitgevers.nl