BC Uitgevers Stagebedrijf van het Jaar

Afgelopen maandag 16 april is BC Uitgevers verkozen tot Stagebedrijf van het Jaar in Friesland. In stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden ontving stagebegeleidster Digna Schoonen de prestigieuze Star Award uit handen van Harmen Visser, directeur van Tres en lid van de jury waar onder andere gedeputeerde Sander de Rouwe en CDA Tweede Kamerlid met de portefeuille MBO Anne Kuik deel van uitmaakten. Onder toezicht van Wie is de Mol winnaar en presentator Jan Versteegh nam Digna de welverdiende bokaal en de bijbehorende bloemen in ontvangst. De jury benadrukte de persoonlijke benadering van Digna en het centraal stellen van de individuele ontwikkeling van de stagiaire op vaktechnisch en menselijk gebied. De prijs was een optelsom van zowel een publieksstemming als de inhoudelijke beoordeling van de vakjury. De landelijke finale staat gepland voor het najaar. Het spreekt voor zich dat we als bedrijf super trots zijn op de Star Award.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Special “Veerkracht” verschenen

Voor het Haaglanden Medisch Centrum mochten we een special “Veerkracht” realiseren. Tien kankerpatiënten vertellen hun verhaal in beeld en woord. Het magazine is uitgegeven bij de start van het nieuwe Informatieplein Oncologie , onderdeel van ziekenhuis HMC Antoniushoeve. Oncologisch chirurg Onno Guichent schreef de introductie van “Veerkracht”. BC Uitgevers is trots de vormgeving en drukbegeleiding

lees meer »

Restyle magazine van het Groene Hart Ziekenhuis

De laatste week van januari verscheen de gerestylde eerste kwartaaleditie van het opnamemagazine van het Groene Hart Ziekenhuis uit Gouda. Het magazine, dat regelmatig wordt geactualiseerd, verstrekt alle mogelijke informatie die komt kijken bij een ziekenhuisopname, van voorbereiding tot en met het ontslag uit het ziekenhuis. .

lees meer »

Recent verschenen

In de wintereditie van het huis-aan-huis magazine van ZorgSaam dat onlangs is verspreid, is er onder andere aandacht voor de verkorting van de wachttijd op de afdeling oogheelkunde, de ruimere openingstijden van het bloedpriklab Oostburg en wordt er een kijkje achter de schermen gegeven van Afdeling 2, “een echt ziekenhuisje in het Antonius.” Voorts een

lees meer »