BC Uitgevers Stagebedrijf van het Jaar

Afgelopen maandag 16 april is BC Uitgevers verkozen tot Stagebedrijf van het Jaar in Friesland. In stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden ontving stagebegeleidster Digna Schoonen de prestigieuze Star Award uit handen van Harmen Visser, directeur van Tres en lid van de jury waar onder andere gedeputeerde Sander de Rouwe en CDA Tweede Kamerlid met de portefeuille MBO Anne Kuik deel van uitmaakten. Onder toezicht van Wie is de Mol winnaar en presentator Jan Versteegh nam Digna de welverdiende bokaal en de bijbehorende bloemen in ontvangst. De jury benadrukte de persoonlijke benadering van Digna en het centraal stellen van de individuele ontwikkeling van de stagiaire op vaktechnisch en menselijk gebied. De prijs was een optelsom van zowel een publieksstemming als de inhoudelijke beoordeling van de vakjury. De landelijke finale staat gepland voor het najaar. Het spreekt voor zich dat we als bedrijf super trots zijn op de Star Award.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

BC Uitgevers realiseert eerste Hartfalenspecial

Donderdag 8 november verscheen de eerste titel die ons bedrijf mocht realiseren voor de Noordwest Ziekenhuisgroep. Het betreft een special over hartfalen. Opdrachtgever is het hart-long centrum van het Noord-Hollandse Ziekenhuis. Hartfalen is een ziekte waarbij het hart minder goed pompt. Met als gevolg dat er een minder goede doorbloeding is. Het hart krijgt het

lees meer »

BC Uitgevers On Stage

BC Uitgevers nam dinsdag 6 november deel aan het Beroepenfeest van ZWF On Stage. Alle derdeklassers van het VMBO in de gemeente Súdwest Fryslân, en dat zijn er ruim negenhonderd, konden in gesprekken met Joeri van Leeuwen vragen stellen over het vak journalist. Op 29 november zullen maar liefst acht leerlingen een dagdeel in de

lees meer »

BC Uitgevers BV is een full service uitgeverij
die zich sinds 1992 heeft toegelegd op 
het uitgeven van periodiek verschijnende media
voor opdrachtgevers in de gezondheidszorg.

Contactgevens

  • Graaf Adolfstraat 36D
  • 8606 BT Sneek
  • Telefoon: 0515 429429
  • administratie@bcuitgevers.nl