BC Uitgevers Stagebedrijf van het Jaar

BC Uitgevers Stagebedrijf van het Jaar!

Afgelopen maandag 16 april is BC Uitgevers verkozen tot Stagebedrijf van het Jaar in Friesland. In stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden ontving stagebegeleidster Digna Schoonen de prestigieuze Star Award uit handen van Harmen Visser, directeur van Tres en lid van de jury waar onder andere gedeputeerde Sander de Rouwe en CDA Tweede Kamerlid met de portefeuille MBO Anne Kuik deel van uitmaakten. Onder toezicht van Wie is de Mol winnaar en presentator Jan Versteegh nam Digna de welverdiende bokaal en de bijbehorende bloemen in ontvangst. De jury benadrukte de persoonlijke benadering van Digna en het centraal stellen van de individuele ontwikkeling van de stagiaire op vaktechnisch en menselijk gebied. De prijs was een optelsom van zowel een publieksstemming als de inhoudelijke beoordeling van de vakjury. De landelijke finale staat gepland voor het najaar. Het spreekt voor zich dat we als bedrijf super trots zijn op de Star Award.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

BC Uitgevers On Stage

BC Uitgevers nam dinsdag 6 november deel aan het Beroepenfeest van ZWF On Stage. Alle derdeklassers van het VMBO in de gemeente