BC Uitgevers BV is een full service uitgeverij die zich sinds 1992 heeft zich toegelegd op het uitgeven van periodiek verschijnende media voor opdrachtgevers in de gezondheidszorg.

De relatiekring van BCU bestaat uit ziekenhuizen, zorgkoepels en thuiszorginstellingen in geheel Nederland. De media die BCU uitgeeft betreffen zowel inhouse patientenmagazines, nieuwsbrieven alsook personeelsbladen en huis-aan-huis media. Daarnaast worden voor vaste relaties ook eenmalige uitgaven gerealiseerd zoals bouwbrochures, leaflets en jaarverslagen.

Wij onderscheiden ons door vormgeving, druk en sponsorwerving als compleet dienstenpakket aan te bieden. Opdrachtgevers hoeven zich uitsluitend bezig te houden met de redactionele invulling. Redactionele onafhankelijkheid wordt hierbij vanzelfsprekend gegarandeerd.

Onze media kenmerken zich door een eigen identiteit. Iedere titel heeft zijn eigen vormgeving en layout die direct gekoppeld is aan het huisstijlprotocol van de zorginstelling. Met ruim dertig titels is BCU marktleider in deze specialistische markt.

Sinds enkele jaren is BCU via haar concept ‘Vitaal Journaal’ landelijk actief in de seniorencommunicatie. Per regio wordt er nauw samengewerkt met ketenpartners in de seniorenmarkt.