Interessante onderwerpen in de nieuwe “Samen”

Feiten en fabels over verkoudheid is één van de onderwerpen in de nieuwste editie van Samen, het kwartaalmagazine van het Franciscus Gasthuis en Vlietland ziekenhuis. KNO-arts Hans Dool laat zijn licht schijnen over dit, zeker in dit jaargetijde, veelbesproken item. Ook te lezen zijn de ervaringen van oncologie patiënte Willemien. Een verhaal over zorgzaamheid en zorgvuldigheid. Ook de komst van nieuwe PET-CT scanners wordt belicht. 

Feiten en fabels over verkoudheid is één van de onderwerpen in de nieuwste editie van Samen, het kwartaalmagazine van het Franciscus Gasthuis en Vlietland ziekenhuis. KNO-arts Hans Dool laat zijn licht schijnen over dit, zeker in dit jaargetijde, veelbesproken item. Ook te lezen zijn de ervaringen van oncologie patiënte Willemien. Een verhaal over zorgzaamheid en zorgvuldigheid. Ook de komst van nieuwe PET-CT scanners wordt belicht. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Special “Veerkracht” verschenen

Voor het Haaglanden Medisch Centrum mochten we een special “Veerkracht” realiseren. Tien kankerpatiënten vertellen hun verhaal in beeld en woord. Het magazine is uitgegeven bij de start van het nieuwe Informatieplein Oncologie , onderdeel van ziekenhuis HMC Antoniushoeve. Oncologisch chirurg Onno Guichent schreef de introductie van “Veerkracht”. BC Uitgevers is trots de vormgeving en drukbegeleiding

lees meer »

Restyle magazine van het Groene Hart Ziekenhuis

De laatste week van januari verscheen de gerestylde eerste kwartaaleditie van het opnamemagazine van het Groene Hart Ziekenhuis uit Gouda. Het magazine, dat regelmatig wordt geactualiseerd, verstrekt alle mogelijke informatie die komt kijken bij een ziekenhuisopname, van voorbereiding tot en met het ontslag uit het ziekenhuis. .

lees meer »

Recent verschenen

In de wintereditie van het huis-aan-huis magazine van ZorgSaam dat onlangs is verspreid, is er onder andere aandacht voor de verkorting van de wachttijd op de afdeling oogheelkunde, de ruimere openingstijden van het bloedpriklab Oostburg en wordt er een kijkje achter de schermen gegeven van Afdeling 2, “een echt ziekenhuisje in het Antonius.” Voorts een

lees meer »