BC Uitgevers On Stage

BC Uitgevers nam dinsdag 6 november deel aan het Beroepenfeest van ZWF On Stage.

Alle derdeklassers van het VMBO in de gemeente Súdwest Fryslân, en dat zijn er ruim negenhonderd, konden in gesprekken met Joeri van Leeuwen vragen stellen over het vak journalist. Op 29 november zullen maar liefst acht leerlingen een dagdeel in de praktijk meelopen. De bedoeling is dat men daadwerkelijk een interview voorbereidt en meemaakt. Uiteraard mag men zelf vragen bedenken en stellen! On Stage wil leerlingen helpen een juiste keuze te maken voor hun vervolgstudie na het VMBO. BC Uitgevers doet voor de vierde keer mee en ondersteunt dit initiatief van harte.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

BC Uitgevers realiseert eerste Hartfalenspecial

Donderdag 8 november verscheen de eerste titel die ons bedrijf mocht realiseren voor de Noordwest Ziekenhuisgroep. Het betreft een special over hartfalen. Opdrachtgever is het hart-long centrum van het Noord-Hollandse Ziekenhuis. Hartfalen is een ziekte waarbij het hart minder goed pompt. Met als gevolg dat er een minder goede doorbloeding is. Het hart krijgt het

lees meer »

Weer prachtig magazine geworden!

Gastredacteur en radioloog Van der Valk heeft met trots het eerste exemplaar van de herfsteditie van het Ikazia Nieuws in ontvangst genomen. Vanaf deze week ligt het magazine ook in ons ziekenhuis. Nu al een kijkje nemen? Bekijk het magazine online! http://bit.ly/2DbVHyA

lees meer »

BC Uitgevers BV is een full service uitgeverij
die zich sinds 1992 heeft toegelegd op 
het uitgeven van periodiek verschijnende media
voor opdrachtgevers in de gezondheidszorg.

Contactgevens

  • Graaf Adolfstraat 36D
  • 8606 BT Sneek
  • Telefoon: 0515 429429
  • administratie@bcuitgevers.nl