BC Uitgevers On Stage

BC Uitgevers nam dinsdag 6 november deel aan het Beroepenfeest van ZWF On Stage.

Alle derdeklassers van het VMBO in de gemeente Súdwest Fryslân, en dat zijn er ruim negenhonderd, konden in gesprekken met Joeri van Leeuwen vragen stellen over het vak journalist. Op 29 november zullen maar liefst acht leerlingen een dagdeel in de praktijk meelopen. De bedoeling is dat men daadwerkelijk een interview voorbereidt en meemaakt. Uiteraard mag men zelf vragen bedenken en stellen! On Stage wil leerlingen helpen een juiste keuze te maken voor hun vervolgstudie na het VMBO. BC Uitgevers doet voor de vierde keer mee en ondersteunt dit initiatief van harte.

 

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Weer prachtig magazine geworden!

Gastredacteur en radioloog Van der Valk heeft met trots het eerste exemplaar van de herfsteditie van het Ikazia Nieuws in ontvangst genomen.